VeesseRRun donderdag 7 september 2017

Op donderdag 7 september organiseren wij in samenwerking met Cialfo voor de 3e keer de VeesseRRun. Voor de kinderen van basisschool De IJsselvallei hebben wij een route van 500 meter (voor groep 1 t/m 3) en 1000 meter (voor groep 4 t/m 8) uitgezet. Voor de volwassenen en kinderen, die hier graag aan willen meedoen, een route van 5 km. of 10 km. In bijgaande informatie lees je alles over hoe laat het begint en hoe je je kunt opgeven.

De 3de VeesserRun op donderdag 7 september 2017
Programma donderdag 7 september 2017
18.15 uur 500 meter Wedstrijd kinderen (groep 1 t/m 3 basisschool IJsselvallei Veessen)1
18.30 uur 1000 meter Wedstrijd kinderen (groep 4 t/m 8 basisschool IJsselvallei Veessen)1
19.10 uur 5 kilometer Wedstrijd senioren en masters*
19.00 uur 10 kilometer Wedstrijd senioren en masters*
*Categorie Senioren tot 40 jaar; Categorie masters vanaf 40 jaar

Informatie
Parkeren kan in de omgeving van de Smeestraat Veessen (volg de bordjes via de IJsseldijk). De route naar de start/finish en kleedruimten wordt aangegeven.

Er is kleed- en douchegelegenheid in Sporthal De Noord, Veesser Enkweg 39, 8194 LK Veessen.

De startnummers kunt u afhalen in de kantine van voetbalvereniging Vevo vanaf 17.30 uur. Daar vindt ook de na-inschrijving plaats. Om 18.45 uur sluit de na-inschrijving!

Het parcours is verhard en loopt door de straten in en om Veessen. Op het parcours van de 5 (en 10km) en bij de start/finish is er een waterpost. EHBO is aanwezig.

Voor elke deelnemer is er een attentie!

Prijzen
Kinderen: Voor de 1ste drie aankomenden, zowel jongens als meisjes, zijn er per groep van de basisschool IJsselvallei ereprijzen te verdienen. Prijsuitreiking in de kantine van Vevo.

Senioren/Masters: Voor de 1ste drie aankomenden, zowel vrouwen als mannen, zijn er per categorie ereprijzen te verdienen. Prijsuitreiking na de finish van de laatste loper in de kantine.

Inschrijven
Je kunt je voorinschrijven tot en met zondag 3 september 2017 via www.inschrijven.nl. Voor de kinderen (basisschoolleerlingen IJsselvallei) is deelname gratis.

Het inschrijfgeld voor de 5 en 10 km bedraagt bij voorinschrijving: € 4,00. (Na-inschrijving:€ 6,) Wij vinden het bijzonder fijn als u bij na-inschrijving met gepast geld betaalt.
1 Basisschoolleerlingen van De IJsselvallei kunnen zich voor de 500 en 1000 meter inschrijven via de school. Kinderen die graag de 5 of 10 km. willen lopen kunnen zich inschrijven via www.inschrijven.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, verlies en/of diefstal. Deelname is voor eigen risico.

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com